קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי גביע חמאת בוטנים

ריבועי גביע חמאת בוטנים
והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, חמאת בוטנים גביע ריבועים יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן מתכון לנסות. אם יש לכם פודינג מיידי בטעם וניל ג'לי, גבינת שמנת פילדלפיה, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו ריבועי חמאת בוטנים, ריבועי חמאת בוטנים, ו ריבועי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם ריינולדס לעטוף רדיד אלומיניום, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים. דק למחוץ 24 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים עם חמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקציפים גבינת שמנת וחמאת בוטנים בקערה בינונית עם מקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חלב ופודינג יבש לערבב; לנצח 2 דקות. מערבבים ב 1 כוס שוט מגניב; כפית על הקרום. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מיקרוגל שנותר שוט מגניב ושוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל על גבוה 1-1/2 עד 2 דקות. או עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לאחר כל דקה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים תערובת שוקולד על פני שכבת פודינג במחבת. קוצצים את העוגייה הנותרת; מפזרים על תערובת שוקולד. מקררים 4 שעות או עד המשרד. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים את הקינוח מחבת לפני חיתוך כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף