ריבועי חביתה אפויים
ריבועי חביתה אפויים נטול גלוטן,, צמחוני וקטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. 311 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זיתים, חלב, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו חביתה אפויה חריפה, חביתה בתנור אפוי, ו חביתת אספרגוס אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל עד שהוא רך.
מורחים גבינת צ ' דר בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
שכבה עם פטריות, זיתים, בצל מוקפץ, חזיר ופלפלי ג ' לפנו. בקערה, לטרוף ביצים יחד עם חלב, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים תערובת ביצים על מרכיבים, אך לא מערבבים.
אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שכבר לא נוזלים במרכז ומשחימים מעט מעל. מניחים להתקרר מעט, ואז חותכים לריבועים ומגישים.