ריבועי חגב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Grasshopper ריבועים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 118 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: ריבועי חגב קפואים, ריבועי קינוח חגב, ו עוגת חגב.
הוראות
בסיר קטן להקציף יחד קורנפלור, סוכר, מלח וחלב. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני תוך לטאטא כל הזמן. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד פודינג עבה עם בועות איטיות לשבור את פני השטח (כ 2 דקות).
הסר מן החום ויוצקים מיד לתוך קערה גדולה. במהירות להקציף בcrème de menthe, קרם דה קקאו, ווניל. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות).
מניחים פיסת נייר שעווה או ניילון על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור פודינג. להכניס למקרר.
במערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם יחד חמאה וסוכר קונדיטור על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים שוקולד נמס ומכים עד שילוב יסודי, כ -30 שניות יותר.
להעביר לקערה ולהניח בצד. לשטוף מעמד מיקסר קערה להתייבש בזהירות.
הוסף קרם לקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף מקצף. שוט על מהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות טופס, על 1 דקה. מקפלים קצפת לתוך פודינג מקורר.
מכסים את החלק התחתון של מחבת 8 x 8 עם שוקולד קרקרים גרהם (תצטרך 4 1/2 קרקר "גיליונות" או 9 ריבועים גרהם לכל שכבה). מכסים את הקרקרים עם חצי מתערובת הפודינג, למעלה עם שכבה נוספת של קרקרים ואז מכסים עם פודינג שנותר.
מוסיפים שכבה סופית של קרקרים למעלה ומכסים בציפוי שוקולד. מקררים בין לילה.