קושימומחה
מוכן ב412 שעות
מנות16
ציון בריאות32
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם גבינה ומורטדלה משובץ

לחם גבינה ומורטדלה משובץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל גבינה-And-Mortadella לחם משובץ. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 412 שעות אם יש לכם שמרים, סוכר, גבינה מחלקתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Mortadellan ולחם גבינת צ'דר, סלט גבינה מעוטר אגוז, ו Cherry-Tomato, Bacon & Blue Cheese Pizza (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ונייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים קמח, פרמזן, חמאה רכה, מלח, ביצים ותערובת שמרים במעבד מזון עד לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
העברת תערובת לקערה גדולה ומערבבים במרכיבים הנותרים עם כף עץ עד מופץ באופן שווה. מחלקים את הבצק בין המחבתות, מתפשטים באופן שווה, ואז מצרפים כל מחבת בשקית ניילון גדולה (1 גלון) כבדה ומאטמים שקיות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק עלה לכ-1/2 אינץ ' מהשפה, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מחבתות מתיקים, ואז לאפות לחם עד צמרות זהובות לחם מתחיל למשוך מן הצד של מחבתות, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר טורטס מחבתות מתלים כדי להתקרר כדי להתחמם, 1 עד 2 שעות. הפעל סכין דק סביב קצה של כל מחבת והפוך מתלה על מחבת, ולאחר מכן הפוך לחם על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר נייר ולהשתמש באותה שיטה להפוך לחם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
10
חתוך לפרוסות.
1
* אם יש לך הגדרת הוכחה על התנור שלך, להגדיר אותו 43° ולתת לבצק לעלות במחבתות (אבל לא בשקיות פלסטיק) בתנור 1 שעה. בעדינות להסיר את המחבתות מהתנור לעטוף מגבות מטבח תוך חימום תנור 350 ° F. מחבתות לחזור, חשוף, לתנור, ואופים כמו במתכון לעיל. * לחם יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, מכוסה במגבת מטבח, בטמפרטורת החדר. לחמם, עטוף בנייר כסף, בתנור350 עד התחמם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינה מחלקתית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)גבינה מחלקתית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פונטינה איטלקית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)פונטינה איטלקית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרושוטו cotto או בשר חזיר אפוי, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)פרושוטו פרושוטו cotto או בשר חזיר אפוי, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)16אינצ ' יםמחבתות עוגה עגולות (בערך 2 אינץ 'עמוק) או 1 (12 אינץ') מחבת עוגה עגולהמחבתות עוגה עגולות (בערך 2 אינץ 'עמוק) או 1 (12 אינץ') מחבת עוגה עגולה99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוס מיובא mortadella (רצוי מבולוניה), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)פרוס מיובא mortadella (רצוי מבולוניה), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק7(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות וריכך מעט, בתוספת נוספת עבור מחבתות משומןחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות וריכך מעט, בתוספת נוספת עבור מחבתות משומן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105-115°F)מים חמים (105-115°F)