ריבועי מנטה פודג'ים
ריבועי מנטה פודג'ים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההזדקנות שלך. מתכון זה מכיל 48 מנות עם 141 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 11% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאדג'י ריבועי קוקוס , פאדג'י מנטה שוקולד ברוקיז , ועוגיות פאדג'י מנטה קרינקל .
הוראות
במיקרוגל ממיסים 8 כפות חמאה ושוקולד לא ממותק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה קטנה טורפים 2 ביצים, סוכר ווניל. מקציפים את תערובת השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה בהדרגה קמח.
מורחים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהחלק העליון מתייצב.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת ושארית החמאה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים עמילן תירס; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים בהדרגה חלב ושארית הביצה. טורפים פנימה תמצית וצבע מאכל אם רוצים.
אופים 15-20 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת.
בסיר קטן כבד מערבבים שוקולד צ'יפס ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהצ'יפס נמס. מצננים 30 דקות או עד שהוא פושר, מערבבים מדי פעם.
יוצקים מעל שכבת גבינת שמנת. מצננים במשך שעתיים או עד להתייצבות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Papet del Mas Brut עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס ברוט]()
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.