קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז

טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו טאקו דגים בגריל עם ורה קרוז סלסן. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 30 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מיץ ליים, אורגנו מקסיקני, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 77%. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז, בקלה ורה קרוז, ו סנאפר ורה קרוז.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מפזרים את הליבוט עם אבקת האנצ ' ו, המלח והפלפל. צולים עד להזהבה וחרוך משני הצדדים, ופשוט מבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מוציאים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בעזרת שני מזלגות, פתית את הליבוט לחתיכות גדולות בגודל ביס והכניס לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים מעל את שמן הזית ומיץ הליים, וזורקים רק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
7
מוסיפים את הכרוב והכוסברה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כרובכרוב
8
מגישים את הדג עם הטורטיות וסלסת ורה קרוז ונותנים לאורחים למלא ולעטוף טאקו משלהם.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
סלסהסלסה
דגיםדגים
9
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה. זורקים את העגבניות והג ' לפנוס עם כמה כפות שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את שניהם עד שהם חרוכים מכל הצדדים ופשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מוציאים מהגריל ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
חצוי את העגבניות, הסר את הזרעים וחתוך לקוביות קטנות. קוביות את הג ' לפנוס, כולל העור והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
זרעיםזרעים
12
שמים את העגבניות והג ' לפנוס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את הבצל, הזיתים, הצלפים, שמן הזית, החומץ, הכוסברה, האורגנו ומיץ הליים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אורגנואורגנו
חומץחומץ
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
בצלבצל
14
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מחנות יובי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
פינו נואר ברוט רוז
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.