לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו טאקו דגים בגריל עם ורה קרוז סלסן. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 30 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מיץ ליים, אורגנו מקסיקני, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 77%. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז, בקלה ורה קרוז, ו סנאפר ורה קרוז.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מפזרים את הליבוט עם אבקת האנצ ' ו, המלח והפלפל. צולים עד להזהבה וחרוך משני הצדדים, ופשוט מבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מוציאים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
בעזרת שני מזלגות, פתית את הליבוט לחתיכות גדולות בגודל ביס והכניס לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים מעל את שמן הזית ומיץ הליים, וזורקים רק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
שמן זית
7
מוסיפים את הכרוב והכוסברה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
כרוב
8
מגישים את הדג עם הטורטיות וסלסת ורה קרוז ונותנים לאורחים למלא ולעטוף טאקו משלהם.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
סלסה
דגים
9
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה. זורקים את העגבניות והג ' לפנוס עם כמה כפות שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את שניהם עד שהם חרוכים מכל הצדדים ופשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
פלפל חלפיניו
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מוציאים מהגריל ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
חצוי את העגבניות, הסר את הזרעים וחתוך לקוביות קטנות. קוביות את הג ' לפנוס, כולל העור והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
עגבנייה
זרעים
12
שמים את העגבניות והג ' לפנוס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מוסיפים את הבצל, הזיתים, הצלפים, שמן הזית, החומץ, הכוסברה, האורגנו ומיץ הליים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
שמן זית
עלי וגבעולי כוסברה
אורגנו
חומץ
צלפים
זיתים
בצל
14
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מחנות יובי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.