ריבועי פולנטה אננס עם שרימפס
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ריבועי פולנטה אננס עם שרימפס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 294 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מרווה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ריבועי פולנטה מתובלים פריכים, ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות, ו ריבועי פולנטה עם חמוציות מוסטרדה.
הוראות
הפוך את פולנטה: להביא את המרק לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא פולנטה ומבשלים, לטאטא, עד עבה וקרם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במרווה ובאננס.
מברשת 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת עם שמן צמחי; להוסיף את פולנטה להפיץ באופן שווה. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
הכינו את השרימפס: מחית את האננס בבלנדר עד לקבלת חלקה.
מניחים 1/4 כוס מחית בקערה (שומרים את השאר לשימוש אחר) עם שרימפס, שמן זית, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק, ואז לכסות ולשרות בטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
הסר את השרימפס מהמרינדה ועטוף רצועה של פרושוטו סביב כל חתיכה.
הפוך את הרוטב: להמיס את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה לבשל עד כתמים חומים מופיעים.
הסר מהחום ומערבבים באננס.
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני מברשת עם שמן צמחי.
חותכים את הפולנטה ל 12 ריבועים וגריל עד מסומן, 2 עד 3 דקות לכל צד. גריל שרימפס עטוף פרושוטו עד השרימפס הוא ורוד, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מגישים את השרימפס על ריבועי פולנטה, טפטוף עם רוטב חמאה ומקשטים עם פטרוזיליה.