ריבועי קוקטייל פירות
. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבועי קוקטייל סרטנים, ריבועי פירות ואגוזים, ו ריבועי פירות.
הוראות
מסננים את קוקטייל הפירות ושומרים 1/3 כוס של הסירופ.
מוסיפים את 1 כף סירופ דובדבנים maraschino לסירופ קוקטייל פירות שמורות. קוצצים את הפירות סחוטים, ומניחים אותו בצד.
מערבבים יחד בקערה את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה או מרגרינה וסוכר. מקציפים את תמצית הביצה והוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח, לסירוגין עם הסירופים, לתערובת המוקצפת.
מערבבים היטב. מערבבים את הפרי הקצוץ, את הקוקוס ואת הדובדבנים.
מורחים בצק למחבת מרובעת משומנת 9 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות. מגניב.
מפזרים סוכר מנופה של ממתקים על גבי אם תרצה בכך.