ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה
ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 194 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריבועי ריבת שיבולת שועל תאנה, ריבועי ריבת שיבולת השועל של וורן, ו ריבועי שיבולת שועל אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את השקדים על תבנית אפייה; טוסט עד האגוזים הם חום זהוב וריחני, על 5 דקות.
הסר אגוזים מסדין אפייה, ושמורה.
להמס חמאה בסיר קטן להציב על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום; לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס תערובת הוא מבעבע.
הסר מהחום. מערבבים וניל שיבולת שועל. הקש תערובת לתוך 8 x 8 אינץ תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה ולהגדיר, על 20 דקות.
הסר מהתנור, ולאפשר להתקרר מעט.
מפזרים שבבי שוקולד על פני השטח; לתת שוקולד לשבת עד נמס, 2 עד 3 דקות.
מורחים שוקולד באופן שווה על ריבועי שיבולת שועל.
מפזרים שוקולד חם עם שקדים קלויים.
חותכים לריבועים כאשר מגניב.