ריבס סבאיון עם תותים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם $1.01 למנה נופל בתקציב שלך, ריבס סבאיון עם תותים יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. אם יש לך סוכר, יין מוסקט כתום כגון essensia, תותים qt, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לימון Sabayon עם תותים, בצק עלים עם רפרפת סבאיון ותותים, ו עוגת כמהין שוקולד עם תפוז-שמפניה סבאיון ותותים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ריבס, סוכר, ויין לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז מבשלים, נחשף, עד ריבס הוא רך ומתחיל להתפרק, על 5 דקות. Purée בבלנדר עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
מחלקים תותים בין 6 כוסות נבט.
מקציפים ביצים בקערת מתכת עמוקה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות בינונית-גבוהה 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים פירה ריבס חם בזרם, פועם כל הזמן. שים קערה על סיר של מים רותחים ולהכות עד התערובת משולשת נפח, עבה מאוד, רושם 71° על מדחום, על 6 דקות.
הסר מהחום ומצקת sabayon על תותים.
* פירה ריבס יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לחמם לפני הוספת ביצים.