ריבס פודינג פאי הרביעי
פאי פודינג ריבס הרביעי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 925 קלוריות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ביצים, קמח, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. נסו עוגת פודינג קוקוס, ריבס ופודינג, ו עוגת פודינג ריבס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים ריבס באופן שווה על פני קליפת מאפה לא אפויה.
בקערה בינונית משלבים סוכר, קמח ואגוז מוסקט.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים ביצים וחלב. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים תערובת על שכבת ריבס.
מכסים את קצוות קליפת העוגה בנייר אלומיניום כדי למנוע השחמה יתר.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 50 דקות.
הסר נייר כסף מהקרום ואפה 10 דקות נוספות.