ריבס קלוי עם מי ורדים וסורבה תות
ריבס קלוי עם מי ורדים סורבה תות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו גבעולי ריבס, סוכר, עמילן תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו סורבה מי ורדים עם פיסטוקים קצוצים, ריבס עלה ריבת מים, ו ריבת מים תות ורוז עם שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מים וסוכר בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס.
הסר מחום וסירופ מגניב לחלוטין.
תותים פירה עם סירופ במעבד מזון עד חלקה, ואז כוח דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה ומערבבים מיץ לימון. אם התערובת לא כבר קרה, צ ' יל מהיר על ידי הצבת קערה באמבט קרח ערבוב מדי פעם במשך כ 15 דקות.
להקפיא תערובת במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 3 שעות.
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
להקציף יחד סוכר ועמילן תפוחי אדמה בתבנית אפייה רדודה 13 על 9 אינץ'.
מוסיפים ריבס וזורקים. צלי עד ריבס הוא רק במכרז (לא מתפרק), 20 עד 25 דקות.
קר לחמם, כ -30 דקות, ואז מפזרים מי ורדים על ריבס.
מגישים ריבס ומיצי שלה עם סורבה.