ריבת שזיפים-פטל
ריבת שזיפים-פטל עשויה להיות רק התבלין אותו אתם מחפשים. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 195 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פטל, שזיפים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית לא כל כך יוצא מן הכלל של 40%. מתכונים דומים: ריבת שזיפים ופטל, שזיף פטל קרח, ו ריבת שזיפים פטל.
הוראות
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שבעה צנצנות בגודל ליטר.
קוצצים גס שזיפים (לא לקלף); אתה צריך 7 3/4 כוסות. קוצצים גס או מועכים פטל; כדאי שיהיו לך 2 כוסות.
במחבת של 8 עד 10 ליטר, שלבו שזיפים, פטל, מיץ לימון, חמאה (אם משתמשים) ופקטין. מביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מערבבים סוכר; כאשר תערובת קורות חיים רותחים, מערבבים בדיוק 4 דקות אם באמצעות פקטין מקפ (1 דקה אם באמצעות פקטין ג ' ל בטוח).
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות השימורים, והשאיר 1/4 אינץ ' של מרחב ראש בכל צנצנת ועבד צנצנות למשך 5 דקות (ראה הערות).
הוסף חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה משמיט את החמאה, החלק את הקצף לפני שאתה מציק ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב על 1/4 כוס פחות.
מודדים את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכוני שימורים רבים דורשים להוסיף נפח גדול של סוכר כאשר תערובת כבר רותחת; מדידה קדימה מפשטת את הצעד הזה ומונעת טעויות.
השתמש בסרגל למדידת נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לוודא זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתבנית לפני הבישול ומדוד עד כמה התערובת מגיעה. ואז לבשל לפי ההוראות עד שהוא הפחית באחוז שצוין. לדוגמה, אם תערובת לא מבושלת מודד 4 אינץ 'במחבת ומתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.