ריגטוני אפוי עם תרד, ריקוטה, פונטינה
ריגטוני אפוי עם תרד, ריקוטה, פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 950 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פונטינה, ריגטוני, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריקוטן אפוי וריגטוני תרד, ריגטוני אפוי עם ריקוטן וכרוב ירוק, ו אפוי Rigatoni עם תרד, פרובולון, טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן 9 על 13 אינץ ' תבנית אפייה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד כמעט נעשה, על 12 דקות.
שים את הפסטה בתבנית אפייה מוכנה ולזרוק עם 1 כף השמן.
בינתיים, לסחוט כמה שיותר מים מן התרד.
שים את התרד במעבד מזון ומחית עם ריקוטה, 3 כפות של פרמזן, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מוסיפים חצי פונטינה.
מערבבים את תערובת התרד לתוך הפסטה. למעלה עם שאר פונטינה ופרמזן.
טפטוף את הנותרים 2 כפות שמן מעל.
אופים את הפסטה עד החלק העליון הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
וריאציה: אתה יכול להחליף עוד פסטה עבה, כגון פנה rigate, פנה, זיטי, או fusilli. מרתיחים את כל אלה אחת או שתי דקות פחות.
המלצת יין: לבן בטעם עדין כגון אורבייטו ישלים את הריקוטה המתונה יפה. וגם, כי אורבייטו הוא לא oaky, היין אין טאנין מריר להתנגש עם תרד מריר מעט אגוז מוסקט.