ריגטוני עם פלפלים צלויים ובצל
ריגטוני עם פלפלים צלויים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלי בזיליקום, ריגטוני, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריגטוני עם נקניק, פלפלים ובצל מקורמל, פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו, ו פלפלים צלויים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את הבצל, פלפלים, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. גריל, פונה מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
העברה ללוח חיתוך לחתוך לחתיכות בגודל ביס. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. שמור 1 כוס של מי הבישול, לנקז את הפסטה, ולהחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את הירקות בגריל, תרד, מי הפסטה השמורים, ו 3/4 כוס הפרמזן לפסטה וזורקים לשלב. למעלה עם בזיליקום ופרמזן שנותר לפני ההגשה.