קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות54
מגזין

ריזוטו alla מרינרה

ריזוטו alla מרינרה
ריזוטו alla מרינרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 666 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך אורז arborio, סנאפר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו alla זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו Bluefish כדגל הדייג: Bandieran alla Marinara.

הוראות

1
כוס חום של שמן זית, בצל, ושום במחבת גדולה, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את פילה הדגים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
3
שים את הצדפות והמולים בסיר גדול עם כוס מים והיין הלבן ומבשלים, מכוסים, מעל חום בינוני גבוה עד שהקונכיות נפתחו, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר את המולים וצדפות מהקונכיות שלהם ולהוסיף למחבת עם הדגים. מסננים את המיצים מהמחבת את הצדפות והמולים המבושלים דרך מסננת משובחת מרופדת בשכבה כפולה של גזה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים 5 כוסות מים ומביאים את מרק פירות הים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה. שים מצקת לתוך המחבת ולשמור אותו קרוב לצורב שבו אתה תהיה בישול ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מחממים 4 כפות שמן זית בסיר כבד תחתית ומוסיפים את האורז. מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות. מצקת ב 1 כוס מרק פירות ים, ערבוב במרץ וכל הזמן, לבשל עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מצקתמצקת
7
מוסיפים עוד מצקת של מרק ומערבבים את האורז עד שהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מוסיפים את מאכלי הים המבושלים, שרימפס, עגבניות, פטרוזיליה, פלפל קאיין, אם אתה רוצה, ו 2 מצקות של מרק לריזוטו. מערבבים וממשיכים להוסיף את המרק, כוס בכל פעם, ערבוב עד הנוזל נספג ואת הריזוטו נעשה. במידת הצורך, להוסיף מים רותחים למרק פירות הים ולשמור אותו רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
חמש דקות לפני שהריזוטו יהיה מוכן, תקראו לכולם לשולחן.
10
מתבלים את הריזוטו המבושל לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בחמאה. הפוך את הריזוטו למנה או קערה מחוממת ומקשט עם גבעולי הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הגישו מיד.
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;