ריזוטו alla מרינרה
ריזוטו alla מרינרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 666 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך אורז arborio, סנאפר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו alla זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו Bluefish כדגל הדייג: Bandieran alla Marinara.
הוראות
כוס חום של שמן זית, בצל, ושום במחבת גדולה, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים את פילה הדגים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
שים את הצדפות והמולים בסיר גדול עם כוס מים והיין הלבן ומבשלים, מכוסים, מעל חום בינוני גבוה עד שהקונכיות נפתחו, ערבוב מדי פעם.
הסר את המולים וצדפות מהקונכיות שלהם ולהוסיף למחבת עם הדגים. מסננים את המיצים מהמחבת את הצדפות והמולים המבושלים דרך מסננת משובחת מרופדת בשכבה כפולה של גזה לסיר.
מוסיפים 5 כוסות מים ומביאים את מרק פירות הים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה. שים מצקת לתוך המחבת ולשמור אותו קרוב לצורב שבו אתה תהיה בישול ריזוטו.
מחממים 4 כפות שמן זית בסיר כבד תחתית ומוסיפים את האורז. מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות. מצקת ב 1 כוס מרק פירות ים, ערבוב במרץ וכל הזמן, לבשל עד הנוזל נספג.
מוסיפים עוד מצקת של מרק ומערבבים את האורז עד שהנוזל נספג.
מוסיפים את מאכלי הים המבושלים, שרימפס, עגבניות, פטרוזיליה, פלפל קאיין, אם אתה רוצה, ו 2 מצקות של מרק לריזוטו. מערבבים וממשיכים להוסיף את המרק, כוס בכל פעם, ערבוב עד הנוזל נספג ואת הריזוטו נעשה. במידת הצורך, להוסיף מים רותחים למרק פירות הים ולשמור אותו רותח.
חמש דקות לפני שהריזוטו יהיה מוכן, תקראו לכולם לשולחן.
מתבלים את הריזוטו המבושל לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בחמאה. הפוך את הריזוטו למנה או קערה מחוממת ומקשט עם גבעולי הפטרוזיליה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;