קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות54
מגזין

ריזוטו alla מרינרה

ריזוטו alla מרינרה
ריזוטו alla מרינרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 666 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך אורז arborio, סנאפר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו alla זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו Bluefish כדגל הדייג: Bandieran alla Marinara.

הוראות

1
כוס חום של שמן זית, בצל, ושום במחבת גדולה, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את פילה הדגים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
3
שים את הצדפות והמולים בסיר גדול עם כוס מים והיין הלבן ומבשלים, מכוסים, מעל חום בינוני גבוה עד שהקונכיות נפתחו, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את המולים וצדפות מהקונכיות שלהם ולהוסיף למחבת עם הדגים. מסננים את המיצים מהמחבת את הצדפות והמולים המבושלים דרך מסננת משובחת מרופדת בשכבה כפולה של גזה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים 5 כוסות מים ומביאים את מרק פירות הים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה. שים מצקת לתוך המחבת ולשמור אותו קרוב לצורב שבו אתה תהיה בישול ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים 4 כפות שמן זית בסיר כבד תחתית ומוסיפים את האורז. מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות. מצקת ב 1 כוס מרק פירות ים, ערבוב במרץ וכל הזמן, לבשל עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
מצקתמצקת
7
מוסיפים עוד מצקת של מרק ומערבבים את האורז עד שהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מוסיפים את מאכלי הים המבושלים, שרימפס, עגבניות, פטרוזיליה, פלפל קאיין, אם אתה רוצה, ו 2 מצקות של מרק לריזוטו. מערבבים וממשיכים להוסיף את המרק, כוס בכל פעם, ערבוב עד הנוזל נספג ואת הריזוטו נעשה. במידת הצורך, להוסיף מים רותחים למרק פירות הים ולשמור אותו רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
חמש דקות לפני שהריזוטו יהיה מוכן, תקראו לכולם לשולחן.
10
מתבלים את הריזוטו המבושל לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בחמאה. הפוך את הריזוטו למנה או קערה מחוממת ומקשט עם גבעולי הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הגישו מיד.
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;