ריזוטו אפונה ואספרגוס ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו אפונה ואספרגוס ירוק. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ירוק אביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, אספרגוס בר וריזוטו בזיליקום אופל עם עגבניות ירוקות צוננות, ו אורז מעורר השראה: ריזוטו אורז פרמזן סקווש עם אספרגוס & אפונה ירוקה (ללא גלוטן).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה מרק עוף 1/4 כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, הצמד את ולהשליך קצוות קשים של אספרגוס, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'. אספרגוס מוקפץ במחבת nonstick משומנת קלות על חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד פריך רך; מערבבים אפונה ירוקה. מערבבים תערובת אספרגוס, נענע טרי קצוץ, גרידת לימון, ומיץ לימון לתוך ריזוטו מוכן.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. מצאנו כי עוטפת פלסטיק איטום עצמי, כגון חותם PRESS ' n שמח, לא עובד ביישום זה.