ריזוטו אפונה מתוק עם מרק תירס
ריזוטו אפונה מתוק עם מרק תירס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אם יש לך שן שום, שמן זית, גרעינים תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ריזוטו תירס מתוק, ריזוטו תירס מתוק, ו ריזוטו תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק תירס, לשלב 2 1/2 כוסות מים 2 גרעיני תירס כוסות בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד תירס הוא רך. מערבבים 1/4 כפית מלח.
מניחים תערובת תירס בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת תירס דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. להפריש; להתחמם.
כדי להכין ריזוטו, להביא מרק ירקות לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח); לשמור על חום חם על אש נמוכה.
מחממים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות).
מוסיפים אפונה, 1 גרעיני תירס כוס, שומר, 2 כפות גבינה, טימין, ערבוב עד מעורבב וחם. תתחמם.
מערבבים חומץ, שמן, סוכר, 1/4 כפית מלח, ושום בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף עד מעורבב.
מניחים על 1/3 כוס מרק תירס בכל אחד 6 קערות. למעלה כל מנה עם על 1 1/2 ריזוטו כוסות; טפטוף עם 1 כפית ויניגרט.
מפזרים כל מנה עם 1 כפית גבינה, 1/2 כפית פטרוזיליה, ו 1/2 כפית עירית.