קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו בדלעות ערופות

ריזוטו בדלעות ערופות
ריזוטו בדלעת ערופת ראש עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, דלעת, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. נסו דלעות כאן, דלעות במצעד, ו דלעות ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף דלעות. פירס צמרות עמוקות עם סכין או מזלג חד כמה פעמים. הגדר דלעת זקוף על מתלה (הם יכולים להיות מוערמים) לפחות 1 אינץ 'מעל 1 1 1/2 אינץ' מים 14-15 אינץ ' ווק או 6-8 ליטר מחבת. לכסות ווק ולהביא מים לרתיחה על חום גבוה. שמירה על מים לרתיחה, קיטור דלעות עד במכרז כאשר פירסינג, 20 עד 35 דקות, הוספת מים רותחים יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר דלעות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כאשר דלעות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בערך 5 דקות, עם סכין קטנה, חדה, לחתוך את צמרות לעשות מכסים שישב במקום. הניחו מכסים בצד. עם כפית קטנה, לגרוף החוצה ולהשליך זרעים מבלי לשבור עורות דלעת. כדי להתחמם עד 40 דקות, להגדיר מכסים במקום, להחזיר דלעות מתלה מעל מים במחבת, לכסות, ולהתאים חום כך מים בקושי קיטור.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים חמאה ובצל עד הבצל הוא צולע, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים אורז ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מתחיל להפוך אטום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
להוסיף 4 1/2 מרק כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום ומבשלים אורז, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז לנשוך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
להוסיף קצת יותר מרק אם מרקם creamier הרצוי. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מיד, ריזוטו כפית לתוך קליפות דלעת חמות. למעלה עם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה