ריזוטו בדלעות ערופות
ריזוטו בדלעת ערופת ראש עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, דלעת, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. נסו דלעות כאן, דלעות במצעד, ו דלעות ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף דלעות. פירס צמרות עמוקות עם סכין או מזלג חד כמה פעמים. הגדר דלעת זקוף על מתלה (הם יכולים להיות מוערמים) לפחות 1 אינץ 'מעל 1 1 1/2 אינץ' מים 14-15 אינץ ' ווק או 6-8 ליטר מחבת. לכסות ווק ולהביא מים לרתיחה על חום גבוה. שמירה על מים לרתיחה, קיטור דלעות עד במכרז כאשר פירסינג, 20 עד 35 דקות, הוספת מים רותחים יותר למחבת לפי הצורך.
כאשר דלעות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בערך 5 דקות, עם סכין קטנה, חדה, לחתוך את צמרות לעשות מכסים שישב במקום. הניחו מכסים בצד. עם כפית קטנה, לגרוף החוצה ולהשליך זרעים מבלי לשבור עורות דלעת. כדי להתחמם עד 40 דקות, להגדיר מכסים במקום, להחזיר דלעות מתלה מעל מים במחבת, לכסות, ולהתאים חום כך מים בקושי קיטור.
בינתיים, במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים חמאה ובצל עד הבצל הוא צולע, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מתחיל להפוך אטום, על 3 דקות.
להוסיף 4 1/2 מרק כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום ומבשלים אורז, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז לנשוך, 15 עד 20 דקות.
להוסיף קצת יותר מרק אם מרקם creamier הרצוי. מערבבים בגבינה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מיד, ריזוטו כפית לתוך קליפות דלעת חמות. למעלה עם מכסים.