ריזוטו ג'ינג'ר
המתכון ג'ינג'ר ריזוטו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 624 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, יין, זנגביל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לימון ג'ינג'ר ריזוטו עוגת מתכון, ריזוטו האי עם סקווש בלוט, Shitakes, ג'ינג'ר & רום מליבו!, ו צדפות צרובות עם ג'ינג'ר ליים Beurre Blanc וריזוטו ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את המניה לרתיחה בסיר בינוני ולשמור אותו בבית מבשלים עד ריזוטו נעשה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ו 1 כף של זנגביל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות, עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים את האורז ומערבבים. מערבבים את היין ומבשלים עד הנוזל הוא התאדה. התחל להוסיף מניה, מצקת אחת בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד הנוזל נספג. המשך להוסיף מלאי עד שהאורז מבושל אבל עדיין מוצק וקרם, 30 עד 35 דקות.
מוסיפים את החמאה, את 2 כפיות הג ' ינג ' ר הנותרות, ואת הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
Reprinted with permission from Anna Getty ' s Easy Green Organic by Anna Getty, © April 2010 Chronicle Books