ריזוטו כבש במיוחד
המתכון תוספת Rampy Ramp ריזוטו הוא מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 833 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עירית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו ריזוטו לימון פרוע מדוק, כרישה וריזוטו פנצ'טה {שמנת נוספת!}, ו סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לשלב ריקוטה עם חצי עירית וחצי פטרוזיליה בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
שים בצד 8 רמפות. מחלקים רמפות שנותרו ללבנים וירוקים. פרוסה דקה לבנים ולהניח בצד. Blanch ירקות במים רותחים עד ירוק בהיר, על 45 שניות.
העברה למסננת רשת בסדר ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן לחלוטין.
העברה לבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה, הוספת מים לפי הצורך, עד רסק ירוק חלק, בהיר נוצר. תניח בצד.
מחממים 4 כפות חמאה ושמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מוסיפים חלבוני כבש קצוצים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כ 3 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, מערבבים ומשליכים לעתים קרובות עד שכל הנוזל מתאדה, השומן מבעבע, ואורז החל לקחת על צבע בלונדיני זהוב חיוור וארומה אגוזים, כ 3 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד נספג בעיקר.
מוסיפים חצי מהמלאי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שנספגים בעיקר.
להוסיף 2 כוסות יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד נספג בעיקר לאחר כל תוספת, עד אורז נעשה כמעט אבל עדיין גירי מעט במרכז.
חום שנותר 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מוסיפים רמפות שמורות ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים קלות ומכרז.
להחזיר ריזוטו לחמם ולהוסיף מלאי חצי כוס הנותרים, גבינת פרמזן, גרידת לימון ומיץ, פירה ירוק כבש. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד אורז מבושל דרך ריזוטו הוא קרמי מאוד רופף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מוסיפים פטרוזיליה וערית שנותרו.
מגישים ריזוטו בקערות חמות, עם רמפות מוקפצות והרב ריקוטה.