ריזוטו עגבניות מיובשות
המתכון ריזוטו עגבניות מיובש שמש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בצל, פלפל, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מרק חום (הערה: חשוב מרק להיות נתרן נמוך) בסיר או בקנקן בטוח במיקרוגל. תניח בצד.
מחממים חמאה ושמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים אורז יבש. מערבבים כדי מעיל ומבשלים במשך 3 דקות, ערבוב בעדינות.
יוצקים ביין. מערבבים ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד שרוב הנוזל נספג.
מוסיפים עגבניות טחון וערבוב. ואז להתחיל להוסיף מרק, כוס אחת בכל פעם, ערבוב בעדינות בעוד האורז סופג את הנוזל בכל פעם. חזור על זה עד שהאורז נעשה - - זה בדרך כלל לוקח בין 6 ו 8 כוסות של מרק. האורז צריך להיות ביס קל, אבל לא להיות פריך בכלל.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים פרמזן ושמנת כבדה. להתאים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים כמנה עיקרית עם סלט, או כמנת צד עם סטייק, עוף או דגים. טעים!