ריזוטו עם נקניק איטלקי, בצל מקורמל וירוקים מרירים
ריזוטו מתכון עם נקניק איטלקי, בצל מקורמל, וירקות מרירים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 369 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לך סוכר, גבינת פקורינו רומנו, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם בצל מקורמל וירקות מרירים, ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה, ו ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים.
הוראות
להביא מרק ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל קצוץ וסוכר למחבת; מטגנים 7 דקות או עד בצל זהוב.
מניחים תערובת בצל בקערה קטנה; להפריש.
להוסיף נקניק למחבת; לטגן 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצלצלים קצוצים; מטבלים 2 דקות.
להוסיף אורז Arborio; לטגן 30 שניות. מערבבים ביין לבן; לבשל 45 שניות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק חם כוס; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
הסר מהחום; מערבבים בצל שמור, ארוגולה, ושאר החומרים.