ריזוטו פורצ'יני
המתכון פורצ'יני ריזוטו מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 551 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז, יין, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו חזיר פורצ'יני, ריזוטו פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום, להשרות את פורצ ' יני מיובש במים רותחים עד שהתרכך, 10 דקות.
מסננים, שומר 1 כוס של נוזל השרייה; לשטוף את הפטריות כדי להסיר כל חצץ. דק קוצצים את פורצ ' יני ושומרים בקערה קטנה.
יוצקים את הנוזל השריית לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שתגיע המשקעים בתחתית. מערבבים במניות העוף ומתבלים במלח ופלפל. לחמם את המניה על אש נמוכה.
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 2 דקות.
מוסיפים את האורז ואת פורצ ' יני מיובש ומערבבים מעיל.
מוסיפים את היין ואת עלה דפנה ומבשלים עד שהיין מתאדה.
מוסיפים בערך רבע מהמלאי החם ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד כמעט נספג. המשך להוסיף את המניה בקבוצות, ערבוב כל הזמן עד האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב שמנת, כ 20 דקות. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים בחמאה, מסקרפונה וגבינה; מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את פורצ ' יני טרי טימין ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד מרכך וזהב, 8 דקות. זרוק את הקורנית. מתבלים את הפורצ ' יני במלח ופלפל, כף מעל הריזוטו ומגישים.