המתכון מיובש-ריזוטו פטריות פורצ'יני עם גבינת עיזים מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלאי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו פטריות, רוזמרין וגבינת עיזים, ריזוטו פטריות פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הפטריות המיובשות בקערה בינונית ושופכים עליהן את המים החמים. משרים עד מתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את הפטריות, שומר את הנוזל השריה, וקצוץ אותם. מסננים את הנוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מוסיפים את המרק למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בסיר בינוני, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הפטריות הקצוצות, האורז, והמלח ומערבבים עד שהאורז מתחיל להפוך אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים כ 1/2 כוס מרק רותח לאורז ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המרק נספג לחלוטין. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג אותו לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך יותר מרק או קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
8
מערבבים בחמאה, פלפל, גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
מגישים את הריזוטו עם פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
יין המלצה: שרדונה של טוסקנה, עמוס בטעמי פירות טרופיים ועוטה בנדיבות, אינם בדרך כלל איטלקים. לא משנה; יש להם את הכוח והריכוז לעשות שילוב נהדר כאן.