ריזוטו פטריות מיובשות עם גבינת עיזים
המתכון מיובש-ריזוטו פטריות פורצ'יני עם גבינת עיזים מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלאי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו פטריות, רוזמרין וגבינת עיזים, ריזוטו פטריות פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הפטריות המיובשות בקערה בינונית ושופכים עליהן את המים החמים. משרים עד מתרכך, כ -20 דקות.
הסר את הפטריות, שומר את הנוזל השריה, וקצוץ אותם. מסננים את הנוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לסיר בינוני.
מוסיפים את המרק למחבת ומביאים לרתיחה.
בסיר בינוני, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות, האורז, והמלח ומערבבים עד שהאורז מתחיל להפוך אטום, כ 2 דקות.
מוסיפים כ 1/2 כוס מרק רותח לאורז ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המרק נספג לחלוטין. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג אותו לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך יותר מרק או קצת מים.
מערבבים בחמאה, פלפל, גבינת עיזים.
מגישים את הריזוטו עם פרמזן מגוררת.
יין המלצה: שרדונה של טוסקנה, עמוס בטעמי פירות טרופיים ועוטה בנדיבות, אינם בדרך כלל איטלקים. לא משנה; יש להם את הכוח והריכוז לעשות שילוב נהדר כאן.