קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ריזוטו פטריות מיובשות עם גבינת עיזים

ריזוטו פטריות מיובשות עם גבינת עיזים
המתכון מיובש-ריזוטו פטריות פורצ'יני עם גבינת עיזים מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלאי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו פטריות, רוזמרין וגבינת עיזים, ריזוטו פטריות פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הפטריות המיובשות בקערה בינונית ושופכים עליהן את המים החמים. משרים עד מתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הפטריות, שומר את הנוזל השריה, וקצוץ אותם. מסננים את הנוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מוסיפים את המרק למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בסיר בינוני, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הפטריות הקצוצות, האורז, והמלח ומערבבים עד שהאורז מתחיל להפוך אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים כ 1/2 כוס מרק רותח לאורז ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המרק נספג לחלוטין. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג אותו לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך יותר מרק או קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מערבבים בחמאה, פלפל, גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
9
מגישים את הריזוטו עם פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
יין המלצה: שרדונה של טוסקנה, עמוס בטעמי פירות טרופיים ועוטה בנדיבות, אינם בדרך כלל איטלקים. לא משנה; יש להם את הכוח והריכוז לעשות שילוב נהדר כאן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)