הוסף את רוב המניות (זה צריך לבוא על 1/2 אינץ ' מעל האורז) ולהביא לרתיחה. מבשלים את הריזוטו, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג חלק מהנוזל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הצדפות, מולים, דיונון, צדפות ועגבניות, וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד פירות הים מבושל והאורז הוא אל דנטה, כ 6 דקות יותר. כמו האורז ממשיך לספוג את הנוזל, להוסיף יותר לפי הצורך.
הסר את הריזוטו מהחום והוסף את הפטרוזיליה, השום, הברנדי, שמן זית, Parmigiano-רג ' יאנו, אם משתמשים, ואת שאר 2 כפות חמאה. מערבבים היטב כדי לשחרר את העמילנים ולהפוך את שמנת ריזוטו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.