קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ריזוטו פירות ים (Risotto ai Fruitti di Mare)

ריזוטו פירות ים (Risotto ai Fruitti di Mare)

הוראות

1
בסיר גדול על חום נמוך בינוני, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף 1 כף של החמאה והבצל, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז (לא צריך להיות צבע), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את האורז וטוסט קל במשך 1 דקה מבלי לתת את האורז או בצל לקחת על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד נספגים כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
הוסף את רוב המניות (זה צריך לבוא על 1/2 אינץ ' מעל האורז) ולהביא לרתיחה. מבשלים את הריזוטו, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג חלק מהנוזל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הצדפות, מולים, דיונון, צדפות ועגבניות, וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד פירות הים מבושל והאורז הוא אל דנטה, כ 6 דקות יותר. כמו האורז ממשיך לספוג את הנוזל, להוסיף יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הסר את הריזוטו מהחום והוסף את הפטרוזיליה, השום, הברנדי, שמן זית, Parmigiano-רג ' יאנו, אם משתמשים, ואת שאר 2 כפות חמאה. מערבבים היטב כדי לשחרר את העמילנים ולהפוך את שמנת ריזוטו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דיונוןדיונון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר