קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ריזוטו פירות ים (Risotto ai Fruitti di Mare)

ריזוטו פירות ים (Risotto ai Fruitti di Mare)

הוראות

1
בסיר גדול על חום נמוך בינוני, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף 1 כף של החמאה והבצל, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז (לא צריך להיות צבע), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את האורז וטוסט קל במשך 1 דקה מבלי לתת את האורז או בצל לקחת על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד נספגים כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
הוסף את רוב המניות (זה צריך לבוא על 1/2 אינץ ' מעל האורז) ולהביא לרתיחה. מבשלים את הריזוטו, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג חלק מהנוזל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הצדפות, מולים, דיונון, צדפות ועגבניות, וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד פירות הים מבושל והאורז הוא אל דנטה, כ 6 דקות יותר. כמו האורז ממשיך לספוג את הנוזל, להוסיף יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
הסר את הריזוטו מהחום והוסף את הפטרוזיליה, השום, הברנדי, שמן זית, Parmigiano-רג ' יאנו, אם משתמשים, ואת שאר 2 כפות חמאה. מערבבים היטב כדי לשחרר את העמילנים ולהפוך את שמנת ריזוטו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®