קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו פירות ים שמנת

ריזוטו פירות ים שמנת
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? ריזוטו פירות ים שמנת יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, פטרוזיליה שטוחה, שרימפס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו פירות ים שמנת, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את מרק צדפות ומים ולהביא לרתיחה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקה, ערבוב מעיל ביסודיות. מפורר את הזעפרן לתוך היין ומוסיף אותו לאורז. מבשל, ערבוב עד היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף 1 כוס של מיץ צדפות חם לבשל על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד נספג כמעט. המשך להוסיף את המיץ 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג כמעט בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב עבה, שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השרימפס והסרטן ומבשלים עד רק מחומם דרך. לגרד את פירות הים לתוך ריזוטו ומערבבים פטרוזיליה mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים באופן מיידי.