ריזוטו קיץ ירוק
לכי לחנות וקחי אפונה, תרד תינוק, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו קיץ, ריזוטו קיץ, ו ריזוטו בתחילת הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית; מוסיפים בצל ירוק פרוס, סלרי חתוך, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז.
מוסיפים אורז ומערבבים במשך 2 דקות או עד אטום. העונה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מוסיפים ורמוט ומבשלים 2 דקות או עד שנספגים.
להוסיף 2 1/2 כוסות מרק עוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים תרד, קצוץ, אפונה טרייה; לבשל. במהלך 10 הדקות הבאות, להוסיף בהדרגה 2 מרק כוסות יותר עד שהאורז הוא שמנת ומכרז. מערבבים מנטה, גרידת לימון, מיץ לימון, גבינת פרמזן; להוסיף פרושוטו פרוסות.