קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

ריזוטו קיץ ירוק

ריזוטו קיץ ירוק
לכי לחנות וקחי אפונה, תרד תינוק, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו קיץ, ריזוטו קיץ, ו ריזוטו בתחילת הקיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית; מוסיפים בצל ירוק פרוס, סלרי חתוך, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אורז ומערבבים במשך 2 דקות או עד אטום. העונה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים ורמוט ומבשלים 2 דקות או עד שנספגים.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף 2 1/2 כוסות מרק עוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים תרד, קצוץ, אפונה טרייה; לבשל. במהלך 10 הדקות הבאות, להוסיף בהדרגה 2 מרק כוסות יותר עד שהאורז הוא שמנת ומכרז. מערבבים מנטה, גרידת לימון, מיץ לימון, גבינת פרמזן; להוסיף פרושוטו פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
5
לשרת.