1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים שמפניה; מבשלים עד כמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
4
להוסיף 1 מרק יכול; מבשלים עד אורז הוא כמעט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
5
מוסיפים צדפות; מבשלים עד שצדפות מבושלות דרך ואורז רך אבל עדיין מוצק לנשוך ותערובת הוא שמנת, מוסיף יותר מרק אם עבה מדי ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים בפרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
6
Add scallops; simmer until scallops are cooked through and rice is tender but still firm to bite and mixture is creamy, adding more broth if too thick and stirring often, about 5 minutes. Stir in Parmesan. Season with salt and pepper.