תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך שן שום, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס, שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ו ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים שליש העליון של כל גבעול אספרגוס באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', שמירת טיפים ופרוסות יחד, ולאחר מכן לחתוך גס שארית. להביא מים (5 1/2 כוסות) ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 3-4 ליטר, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס קצוץ ומבשל, חשוף, עד מאוד רך, 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
העברה עם כף מחורצת למעבד מזון (לא בלנדר, אשר ידרוש הוספת נוזל).
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף עצות אספרגוס שמורות ופרוסות מים רותחים ומבשלים, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
4
מעבירים עם כף מחוררת למסננת, שומרים את נוזל הבישול במחבת, ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוז מוסקט טחון או
5
לנקז היטב ולהזמין בקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
6
למדוד בישול נוזלי, במידת הצורך, להוסיף מספיק מים כדי להביא סה " כ 4 כוסות, ולאחר מכן להזמין.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
7
מבשלים בצל עם פלפל ו 1/4 כפית מלח בשמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
9
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל נספג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
להוסיף 4 כוסות שמורות אספרגוס בישול נוזלי ולהביא לרתיחה, מכוסה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד שעורה הוא רך (זה צריך להיות לעיס) ותערובת מעובה עקביות דמוית תבשיל, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שעורה
11
בינתיים, טחון שום מחית כדי להדביק עם הנותרים 1/4 כפית מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס במעבד מזון יחד עם גרידה פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
בשר טחון
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
כאשר שעורה מבושלת, מערבבים פירה אספרגוס, תערובת אספרגוס טיפ, ומספיק מים נוספים כדי דק כדי עקביות הרצוי ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. מערבבים בגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שעורה
רוטב חמוציות, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
13
מגישים עם אגוזי לוז וגבינה נוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
רוטב חמוציות, להגשה
14
פתקים של טבחים
15
* שעורה ניתן לבשל בערך חצי מהזמן בסיר לחץ 6-8 ליטר. בצע מתכון, בישול בצל בסיר לחץ, חשוף, ולאחר מכן הוספת שעורה ויין לפי ההוראות לעיל. לאחר הוספת אספרגוס בישול נוזלי, חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 18 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שעורה
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
16
הסר את המכסה ולהמשיך עם מתכון, באמצעות סיר לחץ (ללא מכסה) כמו סיר.* אספרגוס ניתן לחתוך מבושל, קצוץ גבעולים puréed, ובישול מים שמורות 1 יום קדימה, ואז מקורר במיכלים אטומים נפרדים.