רסק עדשים
רסק עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו רסק עדשים אדום, רסק עדשים אדום, ו פירה עדשים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר.
לטגן עד הזהב. מערבבים בכורכום ועדשים; לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 עד 2 דקות.
מערבבים במרק, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים במלח וגראם מסאלה; מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד עדשים רכות תערובת מעובה.