רפרפות תרד-גורגונזולה מלוחות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 255 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, חלב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג תרד מלוח-Gorgonzola Custards, פודינג גורגונזולה עם אגסים, ו ממרח גורגונזולה מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין שכבות של מגבות נייר. תניח בצד.
בצל קצוץ פרוס בשמן חם במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 5 דקות.
מערבבים בסוכר חום; לבשל, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל. להזמין 1/4 בצל כוס. כפית נותרה בצל באופן שווה לתוך 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם גבינת Gorgonzola.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצה ו 5 מרכיבים הבאים, להכות רק עד מעורבב. מערבבים בתרד. כף שווה על גבי גבינה בכוסות פודינג.
מניחים כוסות במחבת 13-x 9 אינץ'.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 עד 40 דקות או עד כמעט להגדיר.
בואו לעמוד 10 דקות; unmold, העליון עם בצל שמורות.
* 1 (4-אונקיה) חבילה מתפוררת גבינה כחולה ניתן להחליף.
מתכון מקורי עם חצי וחצי, יותר גבינה, ושמן: קלוריות 265 (70% משומן); שומן 21g (שבת 11g); Chol:159mg.