קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

רפרפת לימון בכוסות מרנג

רפרפת לימון בכוסות מרנג
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, רפרפת לימון בכוסות מרנג עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 44 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כ-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך תמצית וניל, מים, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10%. הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כוסות מיני לימון, כוסות מרנג לימון שוקולדיות וכוסות מרנג עם תותים ומאיר לימון קרד.

הוראות

1
למרנג, בקערה גדולה, מקציפים את החלבונים, החומץ, הווניל ו-1/8 כפית מלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
דרופ מסטיק ירוקדרופ מסטיק ירוק
1 קילו פסטרמה מעדנייה פרוסה1 קילו פסטרמה מעדנייה פרוסה
3 כוסות תה מבושל חזק, צונן3 כוסות תה מבושל חזק, צונן
לוקטלי פקורינולוקטלי פקורינו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים2 כפות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים
2
מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה. כף תערובת חלבון ביצה לשמונה תלוליות על נייר. יוצרים כוסות בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
לחסום שוקולד חצי מתוקלחסום שוקולד חצי מתוק
כל שרבט פטל, תפוז ולייםכל שרבט פטל, תפוז וליים
3
אופים ב-300 מעלות למשך 35 דקות. כבה את התנור והשאיר את הדלת סגורה; תן לקליפות להתייבש בתנור לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)
4
הסר קונכיות מהנייר. לאחר צינון יסודי, אחסן בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
5
עבור רפרפת, בסיר קטן, מערבבים את עמילן התירס ואת יתרת הסוכר והמלח. מערבבים פנימה מים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חותכני עוגיות כוכב ו-2 אינץ')חותכני עוגיות כוכב ו-2 אינץ')
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3 כוסות תה מבושל חזק, צונן3 כוסות תה מבושל חזק, צונן
תה מבושל חזק, צונןתה מבושל חזק, צונן
לוקטלי פקורינולוקטלי פקורינו
ציוד שתשתמש בו
8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח
6
מסירים מהאש.
7
מקציפים חלמונים. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וקישוט ספרינקס, אופציונליצבעי מאכל וקישוט ספרינקס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצורת פפיוןבצורת פפיון
8
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות את מיץ הלימון, הקליפה והחמאה. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון - כ-1/4 לימוןמיץ לימון - כ-1/4 לימון
3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
9
ממש לפני ההגשה ממלאים קונכיות מרנג בקצפת ומעליה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

רפרפת עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "