קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות

רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו קרמל-פקאן לחמניות דביקות, תאנים לחמניות דביקות עם זיגוג קרמל, ו קרמל מלוח לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: בקערה גדולה, לחמם את החמאה במיקרוגל בעוצמה בינונית עד שהוא פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את היוגורט, הביצים, השמרים, המלח הכשר והסוכר ומקציפים עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מעבירים לקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו בצק ללוש במהירות נמוכה במשך 10 דקות, הוספת קמח לפי הצורך עד הבצק רק בקושי מתרחק מן הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מעבירים לקערה גדולה ומשומנת, מכסים בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד להכפלת נפח, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
עבור המילוי: לאחר שהבצק עלה, לשלב את הסוכר החום, קינמון, וקמצוץ של מלח בקערה בינונית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 12 × 8 אינץ ' אפילו, עם הצד הארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מברשת נמסה חמאה באופן שווה על פני השטח, משאיר גבול צר לאורך הקצה הארוך העליון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מורחים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני האזור החמאה, באמצעות הידיים שלך בעדינות לעבוד אותו לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
החל בקצה התחתון, לגלגל את המלבן ממך לתוך גליל הדוק 12 אינץ ' רחב. השאר את הצד התפר גליל למטה בזהירות אפילו את הצורה מרובע את הקצוות. באמצעות סכין חדה, לחתוך את-גליל לשלושה חלקים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
חותכים כל חתיכה לשלושה חלקים נוספים כדי ליצור תשע לחמניות בסך הכל. מסדרים את הלחמניות החתוכות בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ ' עם חמאה טובה. מכסים את המנה בחוזקה עם פלסטיק. (הבצק יכול להיות בקירור לילה בשלב זה.) לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם עד שהם נפוחים ולחצו בחוזקה אחד נגד השני, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
בעוד הלחמניות עולות, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי התחתון וחיממו את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את עטיפת הפלסטיק מהצלחת ואופה את הלחמניות עד שהן חומות זהובות ונפוחות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים את צלחת האפייה למתלה תיל ולתת הלחמניות להתקרר לפחות 10 דקות, בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1
מחממים את החמאה ואת הסוכר החום בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב מדי פעם עד התערובת מבעבעת ונפוחה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף בחלב מרוכז. מבשלים עד התערובת מצטמצמת עקביות עבה saucelike (התערובת צריכה מעיל האחורי של כף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מקציפים ברום ופקאנים (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
באמצעות מרית מתכת דקה, לשחרר את הלחמניות מן הצדדים ולהפוך אותם מתוך המנה (אבל לא להפריד אותם עדיין).
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מעבירים אותם למגש וכפית חצי מרוטב הקרמל באופן שווה מעליהם. אפשר לרוטב להשרות במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן לשרת, מושך את הלחמניות בנפרד עם האצבעות ומגיש רוטב קרמל נוסף בצד.הערה: הלחמניות ניתן להרכיב בלילה שלפני והניח במקרר לאחר הסדרת צלחת האפייה שלהם גלישה עם פלסטיק. כדי לאפות למחרת, לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם במשך 2 שעות לפני האפייה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן