רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו קרמל-פקאן לחמניות דביקות, תאנים לחמניות דביקות עם זיגוג קרמל, ו קרמל מלוח לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: בקערה גדולה, לחמם את החמאה במיקרוגל בעוצמה בינונית עד שהוא פשוט נמס.
מוסיפים את היוגורט, הביצים, השמרים, המלח הכשר והסוכר ומקציפים עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק יוצר כדור.
מעבירים לקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו בצק ללוש במהירות נמוכה במשך 10 דקות, הוספת קמח לפי הצורך עד הבצק רק בקושי מתרחק מן הצדדים של הקערה.
מעבירים לקערה גדולה ומשומנת, מכסים בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד להכפלת נפח, כ -2 שעות.
עבור המילוי: לאחר שהבצק עלה, לשלב את הסוכר החום, קינמון, וקמצוץ של מלח בקערה בינונית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 12 × 8 אינץ ' אפילו, עם הצד הארוך מולך.
מברשת נמסה חמאה באופן שווה על פני השטח, משאיר גבול צר לאורך הקצה הארוך העליון.
מורחים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני האזור החמאה, באמצעות הידיים שלך בעדינות לעבוד אותו לקצוות.
החל בקצה התחתון, לגלגל את המלבן ממך לתוך גליל הדוק 12 אינץ ' רחב. השאר את הצד התפר גליל למטה בזהירות אפילו את הצורה מרובע את הקצוות. באמצעות סכין חדה, לחתוך את-גליל לשלושה חלקים אפילו.
חותכים כל חתיכה לשלושה חלקים נוספים כדי ליצור תשע לחמניות בסך הכל. מסדרים את הלחמניות החתוכות בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ ' עם חמאה טובה. מכסים את המנה בחוזקה עם פלסטיק. (הבצק יכול להיות בקירור לילה בשלב זה.) לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם עד שהם נפוחים ולחצו בחוזקה אחד נגד השני, על 2 שעות.
בעוד הלחמניות עולות, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי התחתון וחיממו את התנור ל-350 ° F.
הסר את עטיפת הפלסטיק מהצלחת ואופה את הלחמניות עד שהן חומות זהובות ונפוחות, כ -30 דקות.
מעבירים את צלחת האפייה למתלה תיל ולתת הלחמניות להתקרר לפחות 10 דקות, בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מחממים את החמאה ואת הסוכר החום בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב מדי פעם עד התערובת מבעבעת ונפוחה, על 3 דקות.
להקציף בחלב מרוכז. מבשלים עד התערובת מצטמצמת עקביות עבה saucelike (התערובת צריכה מעיל האחורי של כף בקלות).
מקציפים ברום ופקאנים (אם משתמשים).
באמצעות מרית מתכת דקה, לשחרר את הלחמניות מן הצדדים ולהפוך אותם מתוך המנה (אבל לא להפריד אותם עדיין).
מעבירים אותם למגש וכפית חצי מרוטב הקרמל באופן שווה מעליהם. אפשר לרוטב להשרות במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן לשרת, מושך את הלחמניות בנפרד עם האצבעות ומגיש רוטב קרמל נוסף בצד.הערה: הלחמניות ניתן להרכיב בלילה שלפני והניח במקרר לאחר הסדרת צלחת האפייה שלהם גלישה עם פלסטיק. כדי לאפות למחרת, לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם במשך 2 שעות לפני האפייה לפי ההוראות.