קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

שאור חם חום

שאור חם חום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הבצק החום החם. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1273 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פרמזן, פרמזן, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו גבינה צלויה בגריל עם פובלנוס קלוי, צ'דר מעושן וחמאה חומה בקארי, וידוי מס ' 52: מחמצת היא היריבה הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם מתנע מחמצת, ו לביבות מחמצת אוכמניות / עם מתנע מחמצת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס ומחבת ברזל יצוק לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לרוטב מורניי: במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה מוסיפים את החמאה ומזיעים את הבצל עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הקמח והטוסט לדקה נוספת מבלי להוסיף צבע. הביאו את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מערבבים לשילוב ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
6
מוסיפים את החלב ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהעמילן התבשל והרוטב הסמיך, 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את אגוז המוסקט לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה. מערבבים פנימה את הצ ' דר והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8
מסירים מהאש ושומרים על חום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
לכריך: ממיסים את החמאה ומערבבים עם השום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מברישים צד אחד של פרוסות המחמצת בחמאת השום. מחממים את הטוסט משני הצדדים עד להזהבה וקלויה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מסירים מהאש.
12
מעבירים לתבנית אפייה, שום-חמאה-בצד למעלה, ומתבלים במלח הפתיתים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מעל את פרוסות הטוסט עם כ -1 1/2 גרם הודו ו -2 פרוסות בייקון. שלבקת חוגרת את פרוסות העגבניות מעל הבייקון וההודו. כפית כ 1 גרם של רוטב מורניי מעל ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
14
מכניסים לתנור וטוסטים עד שהפרמזן מבעבע, כ -5 דקות (מסיימים מתחת לצלייה אם רוצים).
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מוציאים ומקשטים עם הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
16
מגישים פנים פתוחות, 2 למנה.