שבוע גינס: טבעות בצל מוכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל גינס שבוע: טבעות בצל מוכות מוצק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פימנטון, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 462 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס, שבוע גינס: נזיד בקר מוצק, ו טבעות בצל טמפורה מוכות (מתכונים דומים).
הוראות
מלא סיר עם שמן 1 1/2 אינץ ' עמוק.
שמן חום מעל בינוני-גבוה עד 191°. להכין גיליון אפייה מרופדת מגבות נייר מתלה חוט לטבעות בצל סיים לנקז. בעוד שמן הוא חימום, לקצץ מסתיים בצל, לקלף, לחתוך לרוחב לטבעות בעובי 1/2 אינץ'. טבעות נפרדות בעדינות, משליכה את הטבעות הפנימיות ביותר וחתיכות שבורות.
בקערה גדולה, לטאטא קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, פימנטון. בקערה קטנה, להקציף יחד בירה, חרדל, ודבש.
מוסיפים מרכיבים רטובים לייבוש, מערבבים היטב לשלב. לטבול טבעות בצל לתוך הבלילה כמה בזמן, פונה המעיל ביסודיות. לנער את הבלילה עודף בזהירות נמוך לתוך שמן חם. מבשלים עד חום זהוב כהה בכל צד, 2-4 דקות, פונה באמצע.
הסר עם מסננת תיל כדי מתלה חוט מוכן, מפזרים קלות עם מלח בזמן חם.
ממשיכים לטגן טבעות בצל, עוצרים בין קבוצות כדי לאפשר לנפט לחזור ל-375 ° F.
מגישים באופן מיידי. אפשר שמן להתקרר לחלוטין לפני מאמץ ואחסון.