שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין
שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין דורש מסביב 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 672 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, גרידת לימון, דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג פירות, איך להכין פודינג פירות / פירות ים, שייק בליני פטל-ריבס עם אוכמניות (בתולה ... או לא כל כך בתולה) (וידאו), ו עוגות פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת הפודינג: שלבו את החלב, 6 כפות הסוכר והווניל בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים ומביאים לאט לרתיחה. הקימו אמבט קרח בקרבת מקום. בעוד החלב מגיע לרתיחה, להכות את החלמונים ואת הסוכר הנותר בקערה קטנה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה והצבע מתבהר. מקפלים בהדרגה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לקערה כמה טיפות מהחלב הרותח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את כל תערובת הביצים לסיר עם גרידת הלימון, מנמיכים את האש לנמוכה, ובהקצפה מתמדת מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש ומצננים באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
להכנת הטארטות: בקערה בינונית מערבבים יחד את החלב, הקמח, הסוכר והחמאה עד לאיחוד טוב. התערובת תיצור בצק חלק ונוזל. יתכן שתצטרך להוסיף עוד מעט חלב, כפית בכל פעם. טופס הבצק לכדור ולתת לו לנוח, מכוסה, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בינתיים, בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
9
בעזרת סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 2 מנות, 1 מעט גדול יותר מאשר אחרים. בעזרת מערוך מקומח קלות מרדדים כל חלק בצק לעיגול בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. שוב, חלק 1 יהיה גדול יותר מאשר אחרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
12
מניחים את השוקולד בקערה עם דלעת מקורר, ואת קונדיטורים פודינג. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מניחים 1 כף מהתערובת במרווחי זמן קבועים (במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה) על סיבוב הבצק הקטן יותר. בעזרת מברשת מאפה מברישים את אותו המאפה בביצה הטרופה, מכסים את כל המאפה שנותר חשוף בתערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
14
הניחו את המאפה השני עגול על גבי הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי לכווץ ולאטום את הקצוות. בעזרת חותך עוגיות קטן ועגול (רצוי כזה מסולסל), חותכים סביב תלוליות המילויים ליצירת טארטים מלאים בודדים. השתמש שוב באצבעותיך כדי לאטום קלות כל טארט בודד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
15
מברישים את צמרות הטארטות בתערובת הביצים הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
אופים על דף עוגיות בתנור שחומם מראש עד להזהבה, בערך 15 עד 20 דקות. כאשר המאפים מבושלים ומקוררים, מכסים אותם בסוכר ממתקים.