קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שומר בגריל מאובק טונה עם עגבניות וחצילים

שומר בגריל מאובק טונה עם עגבניות וחצילים
שומר בגריל מאובק טונה עם עגבניות וחצילים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4 . מנה זו מכילה כ 168 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1317 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם אומצות טונה אהי, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פטריות ושומר בשר חזיר מאובק Tenderloin, חצילים עם עגבניות וחומוס, ו חצילים קלויים ועגבניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את החצילים לשניים, זורקים אותם בשמן זית, ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חצילחציל
שמן זיתשמן זית
3
שים אותם בצד חתוך על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות. בינתיים, לחתוך את העגבניות לשניים, לזרוק אותם קצת שמן זית, ואת העונה אותם עם מלח ופלפל; להפריש. טוסט זרעי שומר במחבת יבשה מעל חום בינוני רק עד שהם הופכים ריחני, על 1 דקה. טוחנים אותם לאבקה בטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זרעי שומרזרעי שומר
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
4
מברשת קצת שמן זית על סטייקים טונה ומפזרים אותם עם שומר הקרקע. מכסים ומקררים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
שומר קרקעשומר קרקע
סטייק טונהסטייק טונה
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הפוך את הרוטב: לבשל את המניה עוף עם קליפת לימון מעל חום בינוני גבוה במשך כ 10 דקות, או עד שזה צמצם בחצי. תוריד את המחבת מהחום ותשליך את קליפת הלימון. מערבבים בפפריקה וקרם פרש ומערבבים אותו במעט מלח ופלפל. באז את הרוטב עם בלנדר טבילה (או לעבד אותו בבלנדר רגיל) עד שהוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
קרם פרשקרם פרש
קליפת לימוןקליפת לימון
פפריקהפפריקה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
1
מחממים את הגריל; מברישים את הסורג עם קצת שמן זית. מתבלים את הטונה במלח ופלפל ומטפטפים על שמן זית. גריל אותם עד בינוני נדיר( או לטעמך), על 3 עד 4 דקות לכל צד. גריל עגבניות וחציל עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
עגבנייהעגבנייה
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שים את העגבניות בגריל וחציל לתוך קערה ולזרוק אותם עם חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להגיש: למעלה סטייק טונה עם סלט עגבניות וחציל בגריל. כפית קצת יותר רוטב חם מעל ומקשטים עם עלי בזיליקום קרועים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
סטייק טונהסטייק טונה
חצילחציל
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. Mt. מרלו אמיץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 59 דולר לבקבוק.
הר. מרלו אמיץ
הר. מרלו אמיץ