שום ביסק שומר
שום ביסק שומר הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, לקטו אובו, ראשוני ושלם 30 עם 14 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. תמורת 66 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, צנוברים, שיני שום ופלפל. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביסק מולים ושומר, ביסק תפוחי שומר ומרק שומר וגזר קלוי קרמי עם שמן שומר שום שחור.
הוראות
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה את המים, השמנת והשום. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהשום רך מאוד.
הוסף שומר ועצי שומר; מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהשומר רך מאוד.
מצננים מעט. בבלנדר, מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת תערובת אחידה. מחזירים הכל למחבת. מתבלים במלח ופלפל; חום דרך.
מפזרים על כל מנה צנוברים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את צ'קי קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![צ'קי קיאנטי קלאסיקו]()
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.