שום-בצל טורטייה מחסנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום בצל טורטייה ערימה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 696 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל קצוץ קטן, פרמזן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-50 דקות. נסו שום-בצל עוגת טורטיה, עוגת בצל שום טורטיה, ו מחסנית טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את השום למחבת על אש נמוכה עם קצת שמן זית ומבשלים עד השום פשוט מועך.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, לחמם את שמן קנולה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד השחמה קלה אבל לא כהה מדי, על 5 דקות, ערבוב באופן קבוע.
מוסיפים את החמאה והסוכר ומבשלים עד הבצלים יש השחמה ביסודיות, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את השום הקלוי, פרמזן, מיונז, כוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לשלב.
הסר מהחום, להעביר לקערה בינונית ולהניח בצד להתקרר. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
שמור שליש מהתערובת במקרר להשתמש כדי להפוך את רוטב טבילה. באופן שווה להפיץ את התערובת הנותרת על גבי 11 של טורטיות. מחסנית טורטיות על גבי אחד את השני העליון עם טורטיה הנותרים. לעטוף את ערימת טורטייה בניילון נצמד ומקרר במשך 12 עד 24 שעות כדי להגדיר.
חותכים את הערימה לתוך 16 טריזים. באמצעות מלקחיים, גריל כל טריז על הצדדים לחתוך עד שהוא התחמם סימני גריל מופיעים.
מערבבים את תערובת הבצל השמורה עם חומץ בלסמי כדי להפוך את רוטב טבילה; עונה לפי הטעם.
מגישים את הפרוסות עם רוטב הטבילה.