שום עשבי תיבול גבינה פטריות ממולאות
פטריות ממולאות גבינת עשב שום עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שום וגבינת עשבי תיבול, גבינת פרמזן, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול וגבינה, פטריות ממולאות עשבי תיבול וגבינת עיזים, ו גבינת שום שחורה ופטריות פורטבלו ממולאות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
שלב בקערה את ממרח הגבינה, גבינת השמנת ו -1 / 2 חבילת גבינת פרמזן עד לקבלת תערובת אחידה; מכסים ומקררים.
מניחים את שמן הזית בקערה. טובלים כל פטריה בשמן, מכסים לחלוטין.
מניחים את הפטרייה עם הפנים כלפי מטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים פטריות עם גיליון נוסף של נייר קלף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא רך, כ-12 דקות.
מוציאים מהתנור ומאפשרים לפטריות להתקרר מעט. מרפדים את נייר האפייה בגיליון נקי של נייר קלף. ממלאים יתר על המידה כל כובע פטריות בתערובת הגבינה המוכנה ומסדרים על תבנית האפייה.
מחזירים את תבנית האפייה לתנור וממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה, כ -12 דקות נוספות.
מפזרים את יתרת 1/2 החבילה גבינת פרמזן לפני ההגשה.