שומר-סלט תפוחים
סלט שומר-תפוח עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרוב, שמן זית, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שומר וסלט תפוחים, סלט תפוחים ושומר, ו שומר וסלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף חרדל, 1/4 כפית. מלח, קמצוץ פלפל ו-2 כף. מיץ לימון עד שהמלח מתמוסס. לאט להוסיף שמנים, לטאטא עד מעורבב ועבה. מתבלים במלח ופלפל נוספים אם תרצו. מערבבים בגרידת לימון.
לקלף את השכבות החיצוניות הקשות של נורת שומר וחותכים לשניים.
הסר גרעין קשה דק לחתוך כל חצי. (אתה צריך בערך 6 כוסות, ארוז באופן רופף.)
לזרוק פרוסות תפוח עם נשאר 1 כף. מיץ לימון.
מוסיפים לקערה יחד עם כרוב וסלרי. לזרוק סלט כדי מעיל כל החומרים עם רוטב. למעלה עם שבבי פרמזן ומגישים.