שומשום ברוקולי
שומשום ברוקולי דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 34 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך פרח ברוקולי, רוטב סויה, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. מתכונים דומים: ברוקולי סויה שומשום, שומשום ברוקולי, ו שומשום ברוקולי.
הוראות
מסדרים ברוקולי ופלפל אדום בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 5 דקות או עד פריך במכרז; מניחים בקערה בינונית.
בעוד ירקות מבשלים, מניחים מחבת קטנה וכבדה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שומשום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד קלוי. הניחו זרעי שומשום בצד.
מערבבים רוטב סויה ושאר 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב. מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות או עד מבעבע.
יוצקים רוטב על ירקות; מפזרים זרעי שומשום, ולזרוק בעדינות.