שומשום שומשום זיגוג ירוק
אם יש לך מלח כשר, שום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו טורטיות פריכות עם ביצים מטוגנות עם לימון ושמן שומשום קלוי, דבש-לימון עוף שומשום מזוגג, ו עוף בשומשום מעל ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כל גבעולים גדולים מן הירוקים לשטוף אותם ביסודיות; לעשות זאת בכיור עם לפחות 5 סנטימטרים של מים. להזיז את העלים במים ולאפשר להם לשבת במשך כמה דקות כדי לאפשר לחול או לכלוך ליפול לתחתית הכיור. לאחר נקי, בערך לקצוץ את הירוקים. אתה צריך 1 עד 1 1/4 קילו סיים ירקות ברגע שהם נבלעו. (לשקול את הירוקים לאחר הגבעול, אבל לפני הכביסה.)
מחממים מחבת קלייה גדולה בגודל 13 על 11 אינץ ' מעל 2 מבערים על חום בינוני. לאחר חם, מוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את השום, גרידת לימון, מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הירוקים ואת לטגן במשך 4 עד 5 דקות, זורק ללא הרף.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ואת זרעי השומשום. לזרוק לשלב. התאם תיבול, במידת הצורך.