Fulton שוק דגים Cioppino עם קרוטונים שאור הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם צדפות littleneck, לובסטר, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, קרוטונים שום שאור, ו קרוטונים שום שאור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיף את שאלוט ושום ומבשלים עד רך. תהרסי את המחבת עם טיפת יין. מתבלים את הסנאפר האדום, בס מפוספס, וחסילונים וקמח בסיר עד לחום זהוב קלות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בס פסים
סנאפר אדום
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיף את שארית היין ומבשל עד מופחת על ידי 3/
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המניה, עגבניות, דבש, רוטב חריף, עלה דפנה ותימין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הצדפות והלובסטר, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עד שהצדפות נפתחות, משליכים כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר את פירות הים עם כפית מחוררת לקערה גדולה. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לטאטא חמאה ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים את המרק על פירות הים העליון עם קרוטונים שאור.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
12
מוסיפים את קוביות הלחם ואת הקורנית, זורקים למעיל, ולאחר מכן מעבירים לתבנית אפייה, מתפשטים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
אופים עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת. מגניב לפני השימוש.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.