שוקולד בננה מיני כיכרות
שוקולד בננה מיני כיכרות עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם תערובת מאפינס בננה-אגוזים, שמן צמחי, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו שוקולד צ'יפס בננה מיני כיכרות, חמאת בוטנים בננה שוקולד צ'יפס לחם {מיני כיכרות!}, ו בננה פירות מיני כיכרות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו שתי מחבתות כיכר מיניאטוריות בגודל 6 על 3 אינץ ' בתרסיס בישול; הניחו בצד.
מניחים את שבבי הבננה בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. לחץ את האוויר ואת החותם. בעזרת מערוך מגלגלים את הצ ' יפס עד לכתישה.
מקציפים את תערובת המאפינס והקקאו בקערה גדולה.
מוסיפים את חלב השוקולד, השמן והביצים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את שבבי הבננה המרוסקים ושוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות.
אופים 50 עד 55 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות על מתלה למשך 20 דקות.
מערבבים בקערה קטנה את הסוכר של הקונדיטורים, השמנת הכבדה ותמצית הבננה.
מזלפים את הזיגוג מעל הכיכרות ומניחים להתקרר לחלוטין.