קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד חם תות עם בייגלה שוקולד Dippers

שוקולד חם תות עם בייגלה שוקולד Dippers
צריך תוספת חלב חינם? שוקולד חם תות עם בייגלה שוקולד Dippers יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך אגבה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מטבלי בייגלה מנטה, צ'יזי בייגלה Dippers, ו בייגלה כלב Dippers עם מטבל צ'ילי גבינה.

הוראות

1
עבור הבייגלה dippers: קו גיליון אפייה קטן עם שעווה או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מניחים את השוקולד בקערה קטנה, ומניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה. כפית שוקולד נמס על בייגלה עוזב ידית 2 אינץ ' בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים לסדין אפייה מוכן ומקררים עד שהשוקולד מוגדר, כ -30 דקות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
עבור שוקולד חם: בבלנדר, לשלב את חלב שקדים, אבקת קקאו, אגבה ותותים. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לסיר בינוני ומוסיפים את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חלקה והשוקולד נמס, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
יוצקים את השוקולד החם לתוך 4 ספלים ומגישים את הטבלים לצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)