שוקולד לבן ועוגיות מנטה פריך דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "חמאה", " מלח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגיות שוקולד לבן ללא אפייה מנטה סוכר, עוגיות שוקולד חמאה פריכות, ו שוקולד קרמל עוגייה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להקציף חמאה מומסת, הן סוכרים, ווניל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח עד רק מעורבב. מערבבים 1 כוס קצוצה שוקולד לבן ו 1/2 כוס כתוש סוכריות מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטה
שוקולד לבן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מעבירים בצק לסדין מוכן. לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x8 אינץ', בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
אופים עוגייה עד העליון הוא מוצק וכהה זהב, על 30 דקות. מגניב על גיליון 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
7
מערבבים שוקולד לבן שנותר בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק. באמצעות כפית קטנה, לטפטף על חצי שוקולד נמס בקווים דקים על עוגיות מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
8
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטה
זילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידה
9
טפטוף שנותר שוקולד לבן מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
10
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד לבן, על 1 שעה. לשבור עוגייה לחתיכות 2-3 אינץ ' לא סדיר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)