שוקולד לבן-קפה קשיו ביסקוטי
שוקולד לבן-קשיו קפה ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 11%. מתכונים דומים: שוקולד שמנת אירי קפה ביסקוטי, עוגת קפה שוקולד משובשת עם ציפוי שוקולד-קשיו פירור, ו עוגיות חמוציות-ביסקוטי שוקולד לבן.
הוראות
מקום הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, גרגרי קפה מיידיים, קקאו, סודה לשתיה, קינמון טחון, מלח ואגוז מוסקט טחון; מוסיפים בהדרגה לתערובת סוכר, מכים עד מעורבב היטב. מערבבים בקשיו. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 7 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל באורך 12 אינץ'.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; טפיחה על עובי 3/4 אינץ'.
מפזרים לחמניות באופן שווה עם 1 כף סוכר מגורען.
אופים ב 350 במשך 22 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 21 (1/2 אינץ'). בזהירות לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325; אופים 20 דקות (העוגיות יהיו רכות מעט במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר גיליון אפייה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים שוקולד בשקית ניילון כבדה קטנה כבדה zip-top; מיקרוגל בגובה 1 דקה או עד השוקולד הוא רך. ללוש שקית עד חלקה. חותכים חור זעיר בפינת התיק; טפטוף שוקולד על ביסקוטי.