קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מרופד וגליטות תות

שוקולד מרופד וגליטות תות
שוקולד מרופד וגליטות תות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך מים, תותים, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו גלטות שוקולד, תות וריקוטה, גלטות תפוחים ותותים, ו גליטות ריבס תות עם גלידת Vanillan תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
מוסיפים חמאה צוננת וחותכים באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ותמצית וניל ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לתוך מלבן. לעטוף בצק פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים בצק על גיליון מקומח של נייר קלף למלבן 16x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מעבירים בצק על נייר לתבנית אפייה גדולה. מקפלים 1 אינץ גבול של בצק מעל כדי ליצור קצה מכל הצדדים. מקפלים 1/2 אינץ ' של קצה על כל הצדדים שוב, ויצרו קצה מוגבה עבה; לחץ מעט לדבוק. לנקב את הקרום ולהרים את הקצוות עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
להקציף חלמון ביצה עם 2 כפיות הקצפת שמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
צחצח זיגוג ביצים על קצוות הקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
אופים קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברשת קצוות שוב עם זיגוג ביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
אופים קרום עד חום זהוב אפוי דרך, כ 15 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להביא 6 כפות שמנת להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד מריר ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בואו לעמוד עד מגניב, עבה להפיץ, על 45 דקות.
5
מורחים שוקולד על תחתית הקרום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מערבבים שוקולד לבן הנותרים 1 כף קרם בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
הסר מעל מים. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
טפטוף על שוקולד מריר בגולט. באמצעות קצה הסכין, מערבולת שוקולד לבן לתוך שוקולד מריר כדי marbleize.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד ערכות שוקולד, לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
מערבבים ג ' לי דומדמניות אדום ו 1 כף מים בסיר קטן מעל חום בינוני עד שחין תערובת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דומדמניות אדומותג'לי דומדמניות אדומות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום. מסדרים חצאי תות בגבול סביב קצה מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12
צחצח קצת זיגוג ג ' לי על תותים. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.) Slice galette crossise.
14
מקשטים עם ענפי נענע טריים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(או יותר) מי קרח(או יותר) מי קרח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ג'לי דומדמניות אדומותג'לי דומדמניות אדומות1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץמריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץ2pintsסלים תותים, hulled, חצוי לאורכוסלים תותים, hulled, חצוי לאורכו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה מצוננת ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ(1 1/2 מקלות) חמאה מצוננת ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)12 כפיות אבקת שוםגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)73 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לבן באיכות טובה (כגון Lindt או בייקר), קצוץ דקשוקולד לבן באיכות טובה (כגון Lindt או בייקר), קצוץ דק