שוקולד מרופד וגליטות תות
שוקולד מרופד וגליטות תות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך מים, תותים, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו גלטות שוקולד, תות וריקוטה, גלטות תפוחים ותותים, ו גליטות ריבס תות עם גלידת Vanillan תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה צוננת וחותכים באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות מי קרח ותמצית וניל ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לתוך מלבן. לעטוף בצק פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה.
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
מרדדים בצק על גיליון מקומח של נייר קלף למלבן 16x8 אינץ'.
מעבירים בצק על נייר לתבנית אפייה גדולה. מקפלים 1 אינץ גבול של בצק מעל כדי ליצור קצה מכל הצדדים. מקפלים 1/2 אינץ ' של קצה על כל הצדדים שוב, ויצרו קצה מוגבה עבה; לחץ מעט לדבוק. לנקב את הקרום ולהרים את הקצוות עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
להקציף חלמון ביצה עם 2 כפיות הקצפת שמנת בקערה קטנה.
צחצח זיגוג ביצים על קצוות הקרום.
מברשת קצוות שוב עם זיגוג ביצה.
אופים קרום עד חום זהוב אפוי דרך, כ 15 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי על תבנית אפייה.
להביא 6 כפות שמנת להתבשל בסיר קטן.
מוסיפים שוקולד מריר ומקציפים עד מומסים וחלקים.
בואו לעמוד עד מגניב, עבה להפיץ, על 45 דקות.
מורחים שוקולד על תחתית הקרום.
מערבבים שוקולד לבן הנותרים 1 כף קרם בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק.
הסר מעל מים. מגניב במקצת.
טפטוף על שוקולד מריר בגולט. באמצעות קצה הסכין, מערבולת שוקולד לבן לתוך שוקולד מריר כדי marbleize.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד ערכות שוקולד, לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.
מערבבים ג ' לי דומדמניות אדום ו 1 כף מים בסיר קטן מעל חום בינוני עד שחין תערובת.
הסר מהחום. מסדרים חצאי תות בגבול סביב קצה מילוי שוקולד.
צחצח קצת זיגוג ג ' לי על תותים. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.) Slice galette crossise.
מקשטים עם ענפי נענע טריים, אם תרצה.